Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op een vraag voor het antwoord.

Ik heb me aangemeld, hoe doe ik mee aan een onderzoek?

Zodra er een onderzoek plaatsvindt ontvangt u automatisch een uitnodiging via het door u opgegeven e-mailadres. De vragenlijst is in te vullen op uw pc, tablet of smartphone. U beslist per onderzoek of u meedoet. Als u meedoet met een schriftelijke vragenlijst, dan ontvangt u deze vanzelf in de brievenbus.

Wat wordt er gedaan met de resultaten van een onderzoek?

De gemeente wordt door het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem op de hoogte gebracht van de uitkomsten van een onderzoek. De onderzoeksresultaten worden onder andere gebruikt als input voor beleid. U wordt op de hoogte gebracht van de resultaten van het onderzoek en wat de gemeente met de resultaten gaat doen.

Waar kan ik de resultaten van een onderzoek vinden?

U ontvangt na afloop van een onderzoek een e-mail met daarin een samenvatting met de opvallendste resultaten en een beschrijving van wat er met de resultaten wordt gedaan. De resultaten worden ook op de resultatenpagina geplaatst. Klik hier om naar de resultatenpagina te gaan.

Ik weet mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer, wat nu?

Als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet kunt u op de pagina ‘Inloggen’ op ‘Help’ klikken. Als u daarna op ‘Account herstellen’ klikt en uw e-mailadres invult, ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam en de mogelijkheid om uw wachtwoord te herstellen.

Ik heb een nieuw e-mailadres, hoe kan ik mijn e-mailadres aanpassen?

U kunt uw e-mailadres aanpassen door met uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen via de pagina ‘Inloggen’. Op de pagina ‘Persoonlijk’ staat uw huidige e-mailadres weergegeven. Als u hier op klikt kunt u door de instructies te volgen uw e-mailadres aanpassen.

Hoe kan ik me afmelden?

U kunt zich afmelden door met uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen via de pagina ‘Inloggen’. Onder aan de pagina ‘Persoonlijk’ kunt u op de knop ‘Uitschrijven’ klikken en de instructies volgen om u uit te schrijven. Als u meedoet met een papieren vragenlijst, dan kunt u uw afmelding doorgeven via het telefoonnummer 0575 84 3738.

Mijn vraag is nog niet beantwoord, wat nu?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Klik dan hier om uw vraag te stellen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.